Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde inveti cum sa depasesti competitia prin marketing online | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde inveti cum sa depasesti competitia prin marketing online

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/05/2011

Este vorba despre o conferinta de strategie si tactici de marketing online, care va avea loc pe 26 mai, la World Trade Center, in Piata Montreal, nr. 10, Bucuresti, in sala “Mexico & Seoul”. Mai ai timp sa te inscrii pana pe 16 mai, numarul de locuri fiind limitat la doar 40.

Aspectele care se vor discuta la aceasta conferinta sunt printre altele si: faptul ca Internetul este din ce in ce mai des locul unde clientul ia decizii, influenta modului in care se pune informatia la dispozitia clientului asupra alegerilor acestuia, dorintele utilizatorului roman de internet, cum calculezi bugetul si recuperarea investitiei, cum sa obtii cele mai bune oferte de la furnizorii de media, etc.

Persoana care va sustine prezentarile este Ciprian Gavriliu, fondator si managing director al agentiei interactive PlayTheBalls. Printre companiile, brandurile care au apelat la calitatile lectorului se numara: SEBUSS,  Happy Tour, Ceramica Iasi, Brikston, Doraly, Simplus, The Investor, Airbites sau JCI Romania.

In concluzie, in cazul in care vrei sa iti promovezi produsele, serviciile in mediul online si simti ca mai ai de invatat in acest domeniu esti invitat sa participi la aceasta dezbatere. Mai multe detalii despre eveniment se pot vizualiza accesand website-ul www.wtcb.ro. Daca doriti sa va inscrieti puteti accesa si complete formularul de inscriere aflat pe pagina mentionata mai sus. Tot acolo aflati detalii referitoare la ce alte conditii mai trebuie sa indepliniti pentru a participa la prezentare.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top