Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se va desfasura Europafest | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde se va desfasura Europafest

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/05/2011

Pana pe 13 mai, in Bucuresti, se desfasoara festivalul EUROPAfest dedicat zilei Europei. Vor avea loc concerte de blues, jazz si pop cu invitati din tari ca: Armenia, Anglia, Polonia, Ucraina, SUA, Austria, etc. Vor avea loc si competitii cum ar fi: Bucharest International Jazz Competition – Semifinala (la ArCub), Jeunesses International Flute Competition (Centrul Ungar) dar si diverse workshopuri/jam sessions sustinute de specialisti internationali cum ar fi de exemplu: Jazz Workshop.  

Cluburile Tribute si Loft (website-ul acestui club este in constructie dar puteti suna la numarul 0756385638 pentru informatii), sunt gazdele de onoare ale unei sectiuni a festivalului numita Caffe Festival putand sa participate la concertele organizate aici in timp ce va bucurati de atmosfera deosebita.

Studentii si elevii au intrarea libera in limita locurilor disponibile iar preturile disponibile pentru restul vizitatorilor variaza in functie de concertul/manifestatia la care se doreste participarea (exemplu: biletele pentru Concerte jazz, blues & pop & Bucharest International Jazz Competition costa 25 lei). Exista si varianta achizitionarii unui abonament care poate fi cumparat in schimbul a 100 lei.

Mai multe detalii despre program, invitati si manifestatii gasiti accesand website-ul www.jmevents.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top