Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti vizita un tuning show demential | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…unde poti vizita un tuning show demential

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/05/2011

Daca te numeri printre acele persoane care sunt pasionate de masini, motoare si alte vehicule, exista un eveniment care va avea loc in perioada 13-15 mai si care sigur va incanta privirile vizitatorilor. Este vorba despre Romanian Tuning Show, eveniment aflat la prima editie, care se va fi gazduit de Romexpo in acest an.

Pavilionul central din cadrul Romexpo Bucuresti va gazdui un salon expozitional in care vor fi prezentate masini modificate pe partea de styling exterior, tehnica sau styling interior si de asemenea masini demo car-audio. La eveniment vor fi prezente si Ungaria si Bulgaria, astfel ca masini modificate din aceste tari vor fi aratate publicului in premiera in Romania.

Salonul expozitional va gazdui mai multe arii dedicate diverselor ramuri ale motorsportului: masini retro, masini de raliu, sectiune offroad (cu participarea echipei oficiale Team Dakar Romania), motociclete si o sectiune dedicata Federatiei Romana de Drag Racing (unde vor fi prezentate cele mai puternice masini de Drag din Romania).
Pe langa concursurile organizate(Best Exterior, Best Iterior, Best Custom, Best Engine, Best Paint,Best Wheels, etc), la eveniment vor avea loc si taxi drifturi, o cursa de indemanare, concerte (Suie Paprude, Bitza si Grasu XXL), show-uri cu fum, foc si sunet, etc.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrierea la concursuri se poate face accesand website-ul: www.romaniantuningshow.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Mihai Ioan says:

    Am sa fiu acolo impreuna cu Bandit Racing si eComplex :)

home | top