Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde copilul tau poate participa la un training de educatie financiara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde copilul tau poate participa la un training de educatie financiara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/04/2011

Din pacate, copiii au senzatia ca obiectele pe care le vor sau de care au nevoie apar pur si simplu. Pe masura ce cresc si isi dezvolta din ce in ce mai tare abilitatile de comunicare, acestia pot primi informatii despre cat costa lucrurile de fapt.  Prin prezentarea principiilor de prosperitate, economisire si investitie copiilor tai la o varsta frageda, ii pregatesti pentru deciziile importante din viata lor de mai tarziu si ii protejezi de caderi financiare dureroase.  O educatie financiara mai buna ii va ajuta pe copiii tai sa inteleaga, sa fie constienti de valoarea banilor si sa ia deciziile corecte mai tarziu.

In perioada 30 aprilie – 18 iunie se organizeaza de catre Solve & Perform – firma specializata in traininguri pentru copii si cadre didactice – in parteneriat cu Rentrop & Straton un training interactiv de educatie financiara pentru copii. Va puteti inscrie pentru inceput, la o sesiune demonstrativa gratuita, la care vor participa si parintii si copiii, in urma careia sa decideti daca un astfel de curs este potrivit pentru copil.

Locatia exacta din Bucuresti urmeaza sa fie stabilita. Trainingul costa 300 lei/cursant si consta in 8 cursuri de 1h si 50 minute. Pentru mai multe detalii si inscriere persoana de contact este Razvan Tanase – Director Divizie Editoriala Rentrop&Straton (021 209.45.45) iar website-ul unde sunt prezentate alte informatii utile despre acest training este www.cursurisicertificari.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Chiar este un curs ce merita facut si recomandat :)

home | top