Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti detoxifia organismul | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde iti poti detoxifia organismul

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/04/2011

Cineva a numit corpul, “casa sufletului” si de aici a pornit si ideea de curatare a corpului uman asemenea curatarii unei case. Prin curatarea organismului se intelege eliminarea chimicalelor, impuritatilor si a toxinelor din corp iar pentru unii inseamna si pierdere in greutate.

Organul cheie al sistemului digestiv este colonul care realizeaza in mod natural detoxifierea organismului si are un rol important in absorbtia fluidelor si a vitaminelor esentiale. Insa, in momentul in care acesta nu mai functioneaza, la parametrii normali, echilibrul din corpul uman se naruieste si apar diverse probleme de sanatate cum ar fi: afectiuni ale stomacului, afectiuni tiroidiene, hepatice, etc.

Pe langa multitudinea de cure, diete, plasturi si medicamente “minune” care promit eliminarea toxinelor din corp  exista o metoda  atat de simpla, la prima vedere, incat pare incredibila. Aceasta metoda se numeste detoxifiere prin osmoza, presupune un aparat care foloseste un flux de ioni pozitivi si negativi si apa calda si reuseste sa atraga si sa elimine toxinele din organism prin picioare. Apa in care stau picioarele se coloreaza  in functie de organele din care se elimina impuritatile iar corpul se elibereaza de substantele nocive.

Poti incerca aceasta metoda la Salonul “Memories”,  situat in Bucuresti pe Strada Eroii Sanitari nr. 65. Programari se pot face la adresa de mail: programari@salonmemories.ro sau la numerele de telefon 031 80 80 880 si 0769 271 278.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

 1. Cornelia says:

  Cred ca este o gluma proasta acest articol?
  spun asta pentru ca salonul Memories numai functioneza de ceva vreme la aceasta adresa….
  sugestia mea este ca inainte sa publicati un articol SA VERIFICATI SURSA!!! nu de alta dar suntem satui de glume proaste si articole neavenite!

 2. StiuUnLoc.ro says:

  Am rectificat. Multumim mult Cornelia pentru observatie.

 3. daniel mocanu says:

  Sunteti tari

home | top