Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se vor desfasura Zilele orasului Sfantu Gheorghe 2011 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde se vor desfasura Zilele orasului Sfantu Gheorghe 2011

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/04/2011

Municipiul Sfantu Gheorghe este resedinta judetului Covasna si este asezat in zona de contact a Muntilor Baraolt in bazinul depresionar Sf. Gheorghe la o altitudine de aproximativ  550 m fiind strabatut de la nord la sud de raul Olt. Localitatea s-a dezvoltat din satul medieval Szentgyorgyfalva primind numele sau actual de la hramul vechii biserici catolice fortificate.

Festivalul se va desfasura in perioada 1-8 mai iar Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe din judetul Covasna, le-a pregatit vizitatorilor o multime de surprize. Printre invitatii care vor concerta la eveniment se numara: C.C. Catch si Hi-Q (6 mai), Smokie si TNT (8 mai).

De asemenea, vor avea loc si alte activitati inafara de concerte: lansare de carte, vernisaje, piese de teatru,     concurs de pescuit, decernare de premii, spectacole folclorice si proiectii de filme. Festivalul se va finaliza cu un foc de artificii grandios menit sa sublinieze atmosfera de sarbatoare.

Daca vrei sa vizitezi orasul Sfantu Gheorghe si sa ramai peste noapte, poti alege Hotelul Sugas de 3 stele care este situat in centrul orasului si care iti poate oferi confortul necesar pe parcursul sejurului. Restaurantul cu acelasi nume serveste preparate secuiesti si internationale, este amenajat in stil vienez si are 5 arii distincte decorate cu tablouri – reproduceri marite ale unor fotografii vechi ale orasului Sfantu Gheorghe.

Mai multe detalii despre programul si invitatii festivalului gasiti aci: www.zilelesfantugheorghe.sfantugheorgheinfo.ro

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top