Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Viena, unde gasesti delicatese din toata lumea | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, May 23, 2019

…in Viena, unde gasesti delicatese din toata lumea

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/04/2011

Atunci cand te saturi de vizitat muzee, opere de arta si pozat cladiri frumoase si vrei sa simti un pic din specificul locului…unde este cel mai indicat sa mergi? In piata orasului, desigur. In Viena, una dintre aceste piete se numeste Naschmarkt si este situata foarte aproape de Karlsplatz.

Deschis de lunea si pana Sambata, la Naschmarkt vei gasi absolut toate lucrurile de care ai nevoie pentru a pregati ceva delicios acasa, dar si cateva restaurante cu feluri delicioase, de servit direct acolo. Gasesti aici restaurante specializate in bucatarii diferite din toata lumea, de la cea vieneza, la cea indiana, vietnameza etc.

Si pentru cei care nu au venit aici sa manance, in fiecare weekend se organizeaza un targ de antichitati si obiecte de anticariat.

Expertii numesc aceasta piata “Stomacul Orasului”, iar mai multe detalii puteti afla de aici sau de pe site-ul oficial al pietei Naschmarkt.

Sursa poza

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top