Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Viena, unde exista un oras al copiilor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…in Viena, unde exista un oras al copiilor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/04/2011

Copii, de cate ori nu v-ati dorit sa fiti Pompieri, Doctori, Bucatari, Constructori pentru o zi sau pentru cateva ore?

Parinti, de cate ori nu v-ati dorit sa gasiti un loc in care copiii vostri sa poate invata ceva util si distractiv in acelasi timp?

Ei bine in Viena, exista un loc care sa impace ambele dorinte. Minopolis, The City of Children, este un parc de distractii atipic, in care copii pot incerca tot felul de lucruri distractive si in acelasi timp educationale.

Parcul intins pe 6.000 metri patrati este alcatuit din 25 de “statii” diferite in care copii isi pot lua cate o slujba si incerca o anumita meserie. Astfel, pot invata sa faca prajituri ca brutari, pot invata sa faca rame ca tamplari, sa stinga un incendiu ca pompieri si multe altele. Copiii au astfel ocazia de a invata despre relatiile sociale dar si despre cum functioneaza anumite lucruri, precum conturile bancare.

Cel mai interesant lucru este ca adultii nu au voie in acest parc decat insotiti de copii.

Oraselul in miniatura primeste copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, insa cei sub 8 ani trebuie sa fie insotiti de parinti. Fiecare copil si parinte au curele interconectate in talie, astfel ca daca respectivul copil incearca sa iasa din zona parcului va fi alertata paza complexului.

Mai multe informatii despre aceasta atractie din Viena gasiti aici. De asemenea, informatii pot fi gasite si pe site-ul oficial al parcului.

Sursa poze

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top