Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti vizita un acvariu gigantic in Viena | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde poti vizita un acvariu gigantic in Viena

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/04/2011

Acvariul se numeste Haus des Meeres, este situat in Viena, Austria si este gazduit pe o suprafata de 4000m de o fosta baza militara de aparare anti-aeriana. Cladirea a fost construita sa reziste bombardamentelor si este imposibil de demolat fara sa afecteze si constructiile din imprejurimi. La etajul 10 este amenajata o expozitie care reflecta istoria obiectivului si prezinta vizitatorilor trecutul si scopul diferit al cladirii din timpul razboiului.

Expozitia ofera oaspetilor posbilitatea de a vedea peste 3500 de specii acvatice vii printre care: rechini, corali vii, serpi otravitori, constrictori, crocodili, pesti tropicali si pasari exotice. De asemenea, in interiorul cladirii este amenajata o sera uriasa cu vegetatie luxurianta si cascade artificiale iar terasa ofera o priveliste minunata asupra Vienei. Pretul unui bilet pentru 1 adult este de 12,9 euro dar exista si posibilitatea achizitionarii unui abonament anual de 29 euro. Cladirea mai are si o cafenea si un magazin imens de suveniruri unde gasesti tot felul de animalute de plus numai bune de luat acasa si de transformat in amintiri palpabile.

Website-ul Acvariului este www.haus-des-meeres.at, aici puteti vizita online obiectivul cu ajutorul camerelor live dar si a imaginilor spectaculoase.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. cris says:

    Am fost aici , hihi

home | top