Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde vezi Viena de sus | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, December 11, 2018

… unde vezi Viena de sus

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/04/2011

Danube Tower sau Donauturm este cea ai inalta structura din Viena si ofera vizitatorilor o priveliste impresionanta a capitalei. Turnul a fost construit in anul 1964 si vegheaza de atunci asupra Dunarii si a orasului.

Turnul ofera o gama larga de posibilitati de distractie: de la cea mai linistita (servirea mesei la unul dintre cele 2 restaurante) pana la cea mai palpitanta (bunjee jumping din anul 2008). Se poate ajunge cu liftul la observator (o terasa de unde poti vedea si planetele) care este situata la 150m inaltime pentru 6,9 euro (pentru copiii sub 6 ani este gratuit). Liftul este extrem de rapid, o calatorie pana la 165m durand in jur de 35 de secunde.

Cele doua restaurante sunt situate la 160m si 170m deasupra orasului si se rotesc la 360 grade in jurul axului, oferindu-le clientilor o vedere care variaza de la un moment la altul pe parcursul vizitei. In turn exista si o cafenea unde se servesc specialitati vieneze si care se roteste de asemenea.

Mai multe detalii despre turn si imagini extrem de graitoare ale Vienei vazute de la inaltime puteti gasi pe website-ul: www.donauturm.at

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top