Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti lasa fluturasul cat ai tu treaba | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde iti poti lasa fluturasul cat ai tu treaba

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/04/2011

Oricine are un copil isi doreste cu siguranta tot ce este mai bun si mai frumos pentru el din primele zile de viata ale celui mic. Prin urmare parintii se dau peste cap sa obtina o viata confortabila pentru copiii lor si sa le ofere acestora clipe memorabile de-a lungul copilariei.

La cresa “Micul Fluturas” iti poti lasa copilul cu toata increderea ca se va simti bine, va participa la jocuri constructive si va “capta” tot felul de informatii interesante si utile dar si potrivite pentru varsta lui. Ai la dispozitie o gama larga de posibilitati gandite special pentru toate nevoile tale ca parinte: iti poti lasa copilul si noaptea (19:00-09:00), ii poti prelungi programul contra-cost in anumite zile pana la ora 21:00 sau il poti lasa in weekend timp de 4 ore pana la ora 19:00 maxim (50 lei).

De asemenea, in cazul in care vrei sa vezi ce se intampla cu copilul tau chiar si atunci cand nu esti prin preajma lui, o poti face prin serviciul de supraveghere video pus la dispozitie de Micul Fluturas.

La Micul Fluturas se accepta tichete cadou si tichete de cresa si se asigura analizele medicale pentru inscriere la Clinica Regina Maria. Mai multe informatii, de exemplu, despre planul de activitati puteti afla de pe website-ul cresei: www.miculfluturas.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Monica says:

    Copilul meu a mers mai bine de un an la aceasta cresa si in final s-a dovedit a fi cea mai mare teapa pe care si-o poate lua un parinte si in nici un caz nu seamana cu imaginea luminoasa pe care o vor a creea proprietarii acestei “institutii”. In ideea in care fiecare parinte doreste sa ii ofere copilului sau tot ce e mai bun si face sacrificii pentru acesta, ne lovim de avaritia si nesimtirea unora care vor sa faca avere pe spinarile saracilor copii. Acesti pretiosi micuti pentru care ne-am da viata, la aceasta cresa sunt tinuti in frig, pedepsiti cu pedepse fizice si injurii, hraniti necorespunzator, igiena lipseste cu desavarsire si lista este atat de lunga ca nici nu mai are rost sa mentionez.. Sfatul meu de mamica care a trecut prin aceasta situatie este urmatorul: aveti grija unde va lasati copii, cui ii incredintati, in cine aveti incredere, cu ce gradinite sau crese semnati contracte. Protejativa copii de neglijenta si rele tratamente, oferitile sansa sa se dezvolte armonios si mai presus de toate iubitii.

home | top