Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti vindeca respirand | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, September 18, 2018

…unde te poti vindeca respirand

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/04/2011

Tratamentele cu sare au inceput din secolul al XIX-lea cand s-a observat ca minerii de la o mina de sare aveau mai putine probleme pulmonare decat ceilalti locuitori din zona.

In compozitia sarii intra 37  de elemente chimice (printre care iod, magneziu, calciu, fier, potasiu, sulf, sodiu, mangan, etc), o multime de substante minerale si particule care participa la normalizarea celor mai importante procese fiziologice ale organismului, la mineralizare si hidratarea lui. Sarea, prin natura sa, este o substanta bactericida, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, in multe cazuri comportandu-se ca un dezinfectant pentru caile respiratorii.

Pentru a beneficia de avantajele salinoterapiei in tratarea unor boli precum astm, bronsita cronica, sinuzita, amigdalita, etc, exista si varianta unei „saline de suprafata”. Salinele Roman din Bucuresti sunt situate pe Strada Dr. PASTEUR, numarul 45A in sectorul 5 si se mandreste cu un procent de ameliorare si vindecare a bolilor respiratorii de 80-87% . O intrare la o sedinta de 50 minute costa 18 lei (adult), 13 lei (elev/pensionar) sau 9 lei (copil sub 10 ani) dar sunt disponibile si variante de abonamente.

Mai multe informatii despre programul salinelor de suprafata Roman dar si amanunte despre felul in care sunt construite acestea puteti afla pe website-ul www.salineleroman.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top