Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde ai parte de aventura maxima | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde ai parte de aventura maxima

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/04/2011

Pasiunea pentru activitatile riscante, care sunt menite sa mareasca nivelul de adrenalina la cote maxime, este din ce in ce mai populara. Din aceasta pasiune s-a nascut si la noi conceptul de “Turism de aventura si asa a inceput adevarata distractie.

Variantele disponibile pentru fanii acestui tip de turism, sunt in numar mare: de la rafting (Raul Cerna este considerat cel mai spectaculos din tara), la canyoning (Sapte-Scari sau Balea), parapanta, balooning sau coborare in rapel.  Exista si sporturi din aceeasi gama, mai putin periculoase dar la fel de interesante: orientare, paintball, survival, speoturism, cicloturism, etc.

Raftingul se practica cel mai sigur cu plutele de 4-12 persoane, poti deasemenea, naviga cu trekuri de doua persoane in care simti mai bine valurile si daca setea de senzatii tari este foarte mare poti sa fortezi si mai mult limitele mergand cu caiac rodeo cu care o coborare e mai mult acrobatie decat navigatie. Canyoning-ul presupune parcurgerea asigurata a unui culoar accidentat si cu diferenta de nivel, sapat de apa in stanca.

Fiecare dintre aceste sporturi se potriveste perfect ideii de teambuilding avand in vedere ca se pot dobandi diverse calitati si ca un caracter se slefuieste odata cu situatiile neprevazute in care este pusa persoana respectiva. Practic activitatile acestea au rolul, pe langa infrangerea unor temeri, sa sporeasca increderea intre colegi si sa imbunatateasca relatiile dintre ei.

Puteti afla mai multe detalii despre oferte speciale de turism de aventura pe website-ul: www.outdoor-events.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Ema says:

    Eiii, uite ca sunt din Brasov si habar nu aveam de cei de la http://www.outdoor-events.ro. Poate organizeaza astfel de activitati si pentru copii.
    :)

home | top