Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se va desfasura Festivalul de Jazz | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde se va desfasura Festivalul de Jazz

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/04/2011

Dragostea pentru muzica, in general, nu poate decat sa ne imbogateasca personalitatea si sa ne adanceasca relatiile cu cei din jurul nostru. Unul dintre stilurile muzicale exportate de America in toata lumea, care a depasit limitari referitoare la rasa, culoare si granite este Jazz-ul. Muzica Jazz a aparut prima data in secolul XX, s-a inspirat intotdeauna din emotia umana si din experienta de viata a interpretilor si, de-a lungul timpului, a preluat diverse influente precum: blues, ragtime, ritmuri europene si latino-americane.

La Sibiu, in perioada 8-15 mai, are loc Festivalul de Jazz 2011, ajuns anul acesta la editia 41. Este cel mai vechi festival de acest gen din Romania si unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat „Capitala Jazzului” din Romania . Biletele vor putea fi achizitionate in curand de la Magazinele Germanos sau prin Eventim.ro.

Evenimentul are si pagina de facebook unde poti sa comunici cu alti fani ai stilului sau ai festivalului sau ai orasului Sibiu. Mai multe detalii despre programul festivalului si despre invitati poti afla si de pe website-ul sibiujazz.ro.
Daca nu ai timp sa ajungi la Sibiu dar vrei sa asculti totusi jazz online, o varianta ar fi sa asculti radiourile internationale care transmit acest gen de muzica precum: Sky FM Jazz, Smooth Jazz Radio sau KCSM Jazz Radio de pe radiourionline.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top