Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde afli cum poti avea un jobby (hobby + job) | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…unde afli cum poti avea un jobby (hobby + job)

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/04/2011

Exista multe persoane care au unul sau mai multe hobby-uri si un job la care se duc de nevoie si exista foarte putine persoane care au norocul sa primeasca bani pentru o activitate pe care o desfasoara din pasiune. Pentru cei din prima categorie care isi doresc extrem de mult sa faca parte din a doua dar nu stiu cum, exista o solutie: e-psiho.ro. Este un site de consiliere on-line prin care esti ajutat sa-ti transformi pasiunea intr-o afacere pentru ca mai apoi sa te simti implinit din acest punct de vedere.

Printre serviciile puse de acest site la dispozitia persoanelor  interesate se numara: teste psihologice, reorientare profesionala, consiliere in cariera, “C.V. la cheie” si consiliere psihologica.

O sedinta costa 10 euro (+TVA), se plateste prin SMS (MobilPay) si consta in raspunsul specialistilor din spatele site-ului in maxim 24 ore. Pe site se pot de asemenea citi diverse articole despre dezvoltare personala, psihologia muncii, bolile psihicului sau inteligenta emotionala.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top