Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti oferte de tabere educative | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde gasesti oferte de tabere educative

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/04/2011

Este vorba despre Targul de tabere de limbi straine si licee de elita din strainatate care se afla la a 3-a editie si se desfasoara anul acesta la Hotel Hilton Bucuresti intre orele 11:00 si 17:00 in perioada 16-17 aprilie.  Ofertele se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 18 ani si parintilor care isi doresc o experienta deosebita  pentru copilul lor in care cei mici isi pot dezvolta abilitati importante pentru viitorul lor. In cadrul targului, parintii si copiii pot avea acces la sfaturi individuale din partea personalului calificat in domeniu, in legatura cu aspectele care trebuie luate in vedere atunci cand cauta scoala/tabara potrivita.

Pe langa consilierea de care puteti beneficia vizitand targul, va puteti interesa si de bursele puse la dispozitie de diverse institutii de invatamant din afara. De exemplu, Scola de Arte Vizuale si Actoricesti din cadrul CATS Canterbury si Cambridge (Marea Britanie) pune la dispozitia elevilor o bursa de 2500 lire care consta in rambursarea banilor dupa primul an de studiu (cel pregatitor) in cazul in care elevii obtin 3 note de A.

Inainte de a participa la eveniment puteti afla mai multe detalii accesand site-ul: www.world-education.ro. Aici puteti vizualiza programul evenimentului, institutiile participante si va puteti inregistra copilul pentru a discuta mai usor cu reprezentantii scolilor la fata locului despre oportunitatile potrivite de studiu.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top