Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti o multime de reduceri | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde gasesti o multime de reduceri

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/04/2011

Ideea a aparut prima oara in SUA in 2008 si prima reducere lansata la momentul respectiv de cei de la Groupon a fost una la pizza. In cei 3 ani care au trecut de atunci, reteaua s-a extins in peste 22 tari si a adunat peste 13 milioane de utilizatori. In prezent, verificarea site-urilor cu reduceri a intrat in rutina zilnica si, avand in vedere ca au aparut foarte multe site-uri de acest gen in ultima perioada, incepe sa aiba loc si o comparatie intre oferte.

De asemenea, ofertele incep sa fie din ce in ce mai variate: de la excursii in tara si in strainatate la servicii cosmetice/medicale si articole de imbracaminte sau feluri de mancare. Toate acestea pentru a satisface dorintele unui numar cat mai mare de persoane. Toate eforturile zecilor de site-uri care au aparut intr-un timp foarte scurt, au dat roade astfel incat abonatii la oferte si numarul cumparatorilor sunt in crestere de la ora la ora.

Cei de la Cautareduceri.ro si de la Redutti.ro si-au dat seama de nevoia clientilor potentiali de a beneficia de oferte in zone cat mai apropiate de serviciu sau de locuinta, de exemplu. Acestia au dezvoltat un serviciu gratuit care ofera posibilitatea vizualizarii tuturor reducerilor in functie de zona in care va fi oferit serviciul sau produsul respectiv. Cele doua site-uri rezolva si problema zecilor de mailuri tip newsletter  printr-un singur mail in fiecare zi cu toate ofertele.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Admin says:

    Buna,
    Pe https://123reduceri.ro iti poti personaliza cautarea ofertelor si in functie de preferintele tale, pe categoriile care te intereseaza! In plus, te ajutam si cu managementul voucherelor cumparate: tu adaugi data expirarii sau cea la care te-ai programat si noi iti trimitem email de reminder :)

home | top