Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti o cafenea dinamica | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde gasesti o cafenea dinamica

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/04/2011

Vinerea este cea mai vesela zi din saptamana si merita sarbatorita cu cat mai multi prieteni si intr-o atmosfera cat mai placuta. O locatie potrivita pentru petrecerea serii de vineri si accesibila din toate punctele de vedere este Vibe Cafe situata in centru, la Universitate, pe Strada Ion Ghica nr. 3.

In aceasta cafenea te poti relaxa in 2 moduri. Prima varianta este sa alegi coffe&lounge, la nivelul solului, unde poti savura o cafea aromata (cum este de exemplu Rhythm and Blues), unde te poti bucura de confortul fotoliilor sau de adierea vantului pe terasa si unde poti ramane pana tarziu sa dezbati subiecte interminabile cu prietenii, muzica fiind in surdina. Chiar daca este vorba de o cafenea, cei care nu sunt fanii cafelei au posibilitatea sa aleaga dintre multitudinea de cocktail-uri preparate de barmanii localului, Mai tai si Calipso sunt doar 2 exemple de bauturi delicioase. A doua varianta pe care o poti alege este „party hard” la subsol unde spatiul este destinat petrecerilor private si distractiei nelimitate.

Un motiv in plus pentru a vizita Vibe Cafe este concertul de relansare care se organizeaza vineri 8 aprilie si la care invitata de onoare este Alexandra de la Amadeus, dupa concert avand loc un after party cu DJ Rasha.
Pentru rezervari puteti suna la numarul: 0722.67.77.77 iar pentru a afla mai multe detalii despre cafenea, evenimente si a consulta www.vibecafe.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top