Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti gasi un job pe cinste | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde iti poti gasi un job pe cinste

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/03/2011

Una dintre cele mai importante oportunitati pentru cei care isi cauta un job nou, se va materializa in perioada 8-9.04.2011 prin evenimentul “Angajatori de top” de la Sala Palatului.
Vor fi peste 90 de companii participante din domenii precum: consultanta, audit, IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie si media. Aceste companii vor pune la dispozitia celor interesati peste 2200 de joburi. Avantajul targului de joburi „Angajatori de top”, aflat la a 10-a editie, este ca se adreseaza atat profesionistilor cu experienta cat si studentilor aflati la inceputul carierei. Pentru ambele categorii mentionate exista programe sau posturi adecvate (posturi pentru persoane cu experienta, programe de trainee, internship-uri, etc).
Acestea sunt cateva dintre companiile care vor participa la eveniment: BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank, HP, Ericsson, Genpact, KPMG, Accenture, Google, Microsoft, IBM România, Oracle, Intel, Coca-Cola HBC, PricewaterhouseCoopers, British American Tobacco, TIAB – o Societate a VINCI Energies, Rompetrol, Tenaris, Adevarul Holding, Intact Media Group.
Pentru mai multe detalii despre firmele participante si despre programul exact al evenimentului puteti afla accesand website-ul: angajatoridetop.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top