Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se tine targul de biciclete | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde se tine targul de biciclete

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/03/2011

Anul acesta ExpoBike are loc la Romaero Baneasa, intr-un spatiu de expunere de peste 2000 m2 in perioada 8-10.04.2011. Intrarea este libera (se va face intre orele 18:00 si 20:00) si organizatorii promit prezenta la cea de-a doua editie a expozitiei a peste 30 de ofertanti. Cateva dintre marcile prezente la eveniment sunt: Cube, Giant, Kona, Neuzer, Merida, Specialized, Thule.
Atmosfera va fi pregatita pentru relaxarea vizitatorilor si impresionarea pasionatilor acestui sport outdoor. Desi vor fi expuse peste 500 de biciclete si accesorii, vedetele expozitiei vor fi bicicletele de munte si cele de dama. De asemenea nu vor lipsi ofertele si seminariile tehnice.
Si in Bucuresti lucrurile se desfasoara in favoarea biciclistilor anul acesta avand in vedere ca s-au promis piste de biciclete pana la Gradina Zoologica si inca se mai dau biciclete gratuit in parcuri. Daca vrei sa faci un traseu cu bicicleta dar nu ai o idee concreta, poti accesa http://www.freerider.ro/category/trasee .
Adresa exacta a locatiei targului este Bdul. Ficusului nr. 44, Bucuresti iar adresa virtuala la care puteti afla mai multe informatii despre acest eveniment este:  www.expobike.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Loredana says:

    sper sa imi gasesc aici un suport de pus pe masina pentru transportul bicicletei… :)

home | top