Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara scoala de strategie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, September 18, 2018

…unde se desfasoara scoala de strategie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/03/2011

Termenul de “strategie” este foarte vechi, derivand din cuvantul “strategos” (general) si are o multime de semnificatii. Henry Mintzberg, o personalitate in domeniul managementului si a strategiilor a identificat 10 scoli de gandire in ceea ce priveste strategia: proiectare, planificare, pozitionare, antreprenoriala, cognitiva, invatare, politica, mediu, culturala, configurativa.
“Think Strategy” este singura scoala gratuita pentru studenti, care isi propune sa atraga tinerii doritori sa invete cat mai multe despre componenta strategica a marketingului si a publicitatii. Editia de anul acesta va avea 24 de participanti, si se va desfasura in perioada 4-15.04.2011 la Caffffe Creativa situata in Strada Brezoianu nr. 4, etaj 4, Bucuresti (http://ffff.ro/ ).
In total vor fi 13 workshop-uri sustinute de persoane importante in lumea publicitatii si a comunicarii precum: Lorand Balint (Global Communication Director Leo Burnett), Bogdan Toma (Brand Manager P&G), Catalin Dobre (Creative Director McCann Erickson), etc. Programul isi propune sa abordeze aspecte legate de strategia lansarii unui nou produs si participantii vor urmari fiecare etapa care marcheaza procesul de comunicare incepand cu etapa de cercetare si continuand cu pasii necesari pentru a realiza o promovare eficienta a noului produs.
Proiectul sustinut de cei de la ADVICE Students se desfasoara pe parcursul a 9 zile, fiecare zi fiind denumita intr-un mod ingenios de organizatori: prima zi „Break the ice, crew” si ultima zi „Breathe in, Breathe out”.
Pentru mai multe informatii despre program si invitati puteti consulta website-ul http://thinkstrategy.ro/#home .

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top