Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se organizeaza un targ de carte SF & Fantasy | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde se organizeaza un targ de carte SF & Fantasy

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/03/2011

Final Frontier este primul targ de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, pe 26-27 martie, la Muzeul Taranului Roman in Sala Oaspeti. Evenimentul aduce la un loc majoritatea titlurilor SF & Fantasy de pe piata romaneasca, cunoscuti autori romani ai genului, cat si invitati din zone conexe: boardgames, benzi desenate, robotica. Intrarea este gratuita.
Veti gasi acolo principalele titluri SF & Fantasy in limba romana, aduse de editurile Leda, Millenium Books, Nemira, Tritonic, dar si carti in limba engleza de la libraria online nautilus.ro. magazinultau.ro va completa oferta de volume in limba romana, oferind in plus eReadere si tablete PC pentru a experimenta SF&Fantasy in format digital.
Latura ludica a targului este reprezentata de revista de benzi desenate Comics, magazinul Robofun si magazinul online de boardgames, tarabadejocuri.ro.
Editurile ofera la targ reduceri speciale, de pana la 80%, si lanseaza noi volume: antologia “Steampunk: a doua revolutie”, “Orasul oaselor” de Cassandra Clare, “Cerneala si sange” de Stefana Czeller si studiul “Utopia Moderna” de Mircea Oprita.
Tot la fata locului, puteti invata cum se fac benzile desenate in cadrul atelierelor sustinute de artistii revistei Comics, sau puteti patrunde in lumea boardgame-urilor prin prezentarile de jocuri sustinute de Mihai Lalu.
Daca sunteti pasionati de robotica, nu va uitati robotelul acasa. La targ il puteti inscrie la concursuri de sumo fight sau puteti afla mai multe despre roboteii facuti acasa din prezentarile celor de la Robofun.
Final Frontier este un prilej de socializare si un loc de intalnire pentru pasionatii genului. Vor avea loc in fiecare zi dezbateri la care vor participa autori romani de SF&Fantasy ce vor purta discutii pe cele mai diverse teme: vampiri si varcolaci, 2012 si sfarsitul lumii, filosofia de viata Star Wars, elemente fantastice in romanele lui Umberto Eco. De asemenea, sambata va avea loc o prezentare in memoria regretatului scriitor Ion Hobana.
Toti vizitatorii vor participa la o tombola organizata la finalul targului, unde vor putea castiga pachete de carti si un boardgame oferit de tarabadejocuri.ro.
Final Frontier este organizat de bookblog.ro in colaborare cu SRSFF (Societatea Romana de Science-Fiction si Fantasy). Mai multe detalii despre targ, cat si programul complet gasiti  pe finalfrontier.ro

Adriana Cocic
Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top