Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se organizeaza un maraton special | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, January 20, 2019

…unde se organizeaza un maraton special

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/03/2011

Maratonul va avea loc in data de 10 aprilie in Piata Unirii din Cluj si va lua startul la 09:30. Probele competitiei vor fi: Maraton Dolce Sport (09:30), Semimaraton Hervis (09:30), Crosul Banca Transilvania (12:00) si Cursa copii Cora (11:30).
Cei care vor sa participe trebuie sa plateasca taxa de inscriere pana la data de 05.04.2011 in valoare de 30 sau 20 euro in functie de numarul de km de parcurs. Cursele de 6 km si 2 km sunt gratuite, taxele fiind valabile doar pentru cele de 21 si 42 km. Se vor acorda premii in bani si in echipamente sportive.
Avand in vedere ca in spatele fiecarei probe se afla cate un sponsor principal, dupa cum se poate observa si in denumirile lor, exista si cateva dovezi de umanitate. De exemplu Banca Transilvania promite sa doneze cate 5 euro catre fundatia Clujul are Suflet pentru fiecare participant inscris in competitie.
In cazul in care nu doresti sa participi la maraton dar vrei sa sustii activ evenimentul  poti sa te inscrii ca voluntar printr-un mail catre monica.muica@gmail.com. Printre activitatile pentru care sunt necesari voluntarii se numara: informatii, puncte de hidratare, premiere, controlul traficului de-a lungul traseului, etc.
Pentru detalii despre traseu, conditii de participare si alte informatii utile poti vizita website-ul www.maraton-cluj.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top