Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde va fi conferinta ACCA | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, December 10, 2018

…unde va fi conferinta ACCA

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/03/2011

ACCA, sau Association of Chartered Certified Accountants implineste 5 ani de cand este reprezentata si in Romania. Prin urmare organizeaza o conferinta la Radisson Blu Hotel Bucuresti in Atlas Hall la care intrarea este libera insa este nevoie de efectuarea unei rezervari pana la 25.03.2011 la urmatoarea adresa de email: carmen.badea@ro.accaglobal.com sau la numarul de telefon 021 3127945.  Scopul conferintei este sa aduca in discutie modalitati de a adauga plus-valoarea functiei „financiar-contabile”.

Se poate spune ca intreaga activitate a asociatiei este gandita in acest scop. ACCA exista de peste 100 ani, are sediul in Marea Britanie si este recunoscuta de tarile membre ale Uniunii Europene. Are 70 de birouri in toata lume si studenti din 160 iar prin programele sale de pregatire in domenii ca fiscalitate, audit si contabilitate, asigura cunostintele si abilitatile necesare unui profesionist contabil.  Subiectele pe marginea carora vor avea loc dezbaterile vor fi legate de competitivitatea dupa criza, viitorul sistemului bancar, inovatie in afaceri, valoarea auditului, implementarea centrelor Shared-Services, etc.
Puteti afla mai multe informatiii despre conferinta precum programul exact, subiectele abordate si invitati pe website-ul asociatiei la sectiunea legata de evenimente: http://www.accaglobal.com/databases/events/romania/3425924 .

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top