Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde va incepe Mures Marathon | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

… unde va incepe Mures Marathon

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/03/2011

Concursul “Mures Marathon” va incepe in data de 9 aprilie 2011 in defileul Muresului si reprezinta un concurs amator de caiac si canoe. Startul se da in localiatatea Mestera iar finisul va fi in localitatea Rastolita la o distanta de 24km. Raul Mures izvoraste din muntii Hasmasul Mare, curge intre muntii Calimani si Gurghiului (defileul Muresului) si se varsa in raul Tisa din Ungaria iar debitul mediu al raului este de 23 m3/s. Participantii pot inchiria barcile iar echipamentul specific este obligatoriu. Anul trecut premiile din cadrul probei de amatori au fost trase la sorti insa anul acesta se pregatesc mai multe surprize pentru concurenti.

Cei de la Outdoor Experience, organizatorii concursului, sustin ca sunt motivati de succesul de care s-a bucurat prima editie a concursului de rafting si slalom pe ape repezi din 2010. Anul trecut la eveniment au participat peste 80 de concurenti din tara si din strainatate.  Pe langa participarea la competita propriuzisa care presupune testarea abilitatilor si a conditiei fizice, participantii pot deasemenea interactiona cu alti pasionati ai activitatilor outdoor de genul sporturilor pe ape repezi si pot impartasi cu acestia din experientele lor.

Pentru mai multe informatii puteti suna la 0771050142, 0747835624 sau accesa pagina web: www.outdoorexperience.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top