Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti avea parte de o experienta inedita pentru toate simturile | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde poti avea parte de o experienta inedita pentru toate simturile

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/03/2011

Sala de cinema 6D instalata in cadrul The Light Cinema din mall-ul Liberty Center – Bucuresti, reprezinta locul ideal pentru trairea unei experiente neobisnuite. Desi sala este destul de mica, cu 40 de locuri si un ecran de 4 metri inaltime si 6 metri lungime, odata intrat in „atmosfera 6D”, vei fi cu totul absorbit si vei face abstractie pentru cateva momente de gandurile care iti fulgera prin minte.

Pe langa tehnologia inovatoare pusa la dispozitie publicului de toate varstele, The Light Cinema organizeaza si numeroase promotii. Cele curente sunt: biletele la cinema 6D sunt in fiecare miercuri 2 la pret de 1 adica 15 lei pentru 2 persoane, in fiecare marti poti cumpara un bilet la un film digital pentru 10 lei iar pentru 15 lei poti viziona un film 3D. In acest moment la cinema 6D ruleaza 4 filmulete care dureaza maxim 13 minute si care promit explorarea unor taramuri pline de aventura si activarea urmatoarelor simturi: vizual prin imaginile cu adevarat vii care te vor surprinde, olfactiv prin mirosurile cu care vei intra in contact, tactil prin miscarea scaunului in functie de personaj sau actiune si auditiv prin zgomotele care ti se vor parea reale.

Alte optiuni pe care le ai la dispozitie la The Light Cinema ar fi sa vizionezi musical-uri celebre live HD (un stil mai putin apreciat de publicul roman dar adorat de alte natiuni) sau sa profiti de oferta pentru 4 persoane in valoare de 60 de lei in care poti beneficia de: 4 bilete la patinoarul din incinta mall-ului, 4 bilete la cinematograf si 4 sucuri cappy.

Adresa completa a Cinematografului este: Str Progresului, nr. 151-171 (intersectia Calea Rahovei) iar website-ul unde puteti afla mai multe detalii despre promotii si program este: www.lightcinemas.ro .

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top