Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…de unde poti adopta un calut | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…de unde poti adopta un calut

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/03/2011

Exista un loc unde te poti interesa de demersurile pe care trebuie sa le urmezi pentru adoptia unui cal. Administratorii acestui loc doresc sa aduca putin din mentalitatea occidentalilor fata de animale si in tara noastra, promovand acest concept de adoptie, crestere, ingrijire, iubire si respectare a cailor.

Adapostul virtual al cailor abandonati se numeste Steaua Sperantei si il puteti vizualiza pe urmatorul website: www.caiabandonati.ro. Locul fizic unde se afla animalele a fost infiintat in 2008 de catre primaria Municipiului Bucuresti si poarta numele de Adapostul de la Tei Toboc. Pana acum, au fost salvati peste 60 de cai cu ajutorul voluntarilor si Politiei Comunitare. Acum in adapost se afla 26 de cai, printre care si iapa din imagine: Rodica, gasita abandonata intr-o padure din zona Balotesti, legata de un pom si aflata intr-o stare critica. In conditiile in care transportul animalelor, ingrijirile acordate de medicul veterinar si hrana sunt asigurate din donatii periodice, acest adapost are mare nevoie de orice forma de sprijin.

Daca nu aveti posibilitatea de a intretine un cal insa vreti sa contribuiti activ la transformarea vietii cailor abandonati intr-una mai buna, o puteti face prin voluntariat.

Este necesar doar un email catre adresa caiabandonati@gmail.com la care sa specificati dorinta de implicare in promovarea, salvarea si recuperarea cailor abandonati. Adresa completa locatiei este: Sos. Petricani, nr. 11, Sector 2, Bucuresti iar persoana de contact este dr. Ilinca Cioculescu.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. rares says:

    multumesc pentru call :X:X:X:X:X:

home | top