Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde afli informatii despre cel mai in voga curent culinar | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, October 16, 2018

…unde afli informatii despre cel mai in voga curent culinar

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/03/2011

Este vorba despre curentul raw vegan, un stil de viata preponderant vegetarian  care, desi pare “salbatic” la prima vedere, poate fi usor “imblanzit” cu diverse retete incredibil de savuroase. Exista mai multe variante ale dietei raw: complet vegetariana, ovo-lacto vegetariana si generala cu lapte si carne consumate crude.

Facand abstractie de faptul ca acest mod de viata a fost incercat si este sustinut in continuare de multe vedete internationale (printre care se numara si Demi Moore, Nathalie Portman, Uma Thurman), mancarea cruda pare a fi mult mai sanatoasa decat orice alta varianta de dieta. Adeptii acestui stil de viata sustin faptul ca prin fierbere, prajire, coacere se distrug vitaminele si pretiosii nutrienti din alimente, in timp ce, hrana consumata cruda, precum in epoca de piatra, constituie o sursa impresionanta de energie. Totusi, medicii recomanda integrarea elementelor din dieta raw in viata zilnica dar nu si inlocuirea in totalitate a mancarurilor gatite cu cele crude. Practic ponderea  ideala a alimentelor crude in alimentatia zilnica, mentionata de acestia ar fi de 75%.

Exista diverse materiale informative despre stilul de viata descris mai sus pe site-ul http://bunsisanatos.wordpress.com unde puteti gasi retete inventive si savuroase care va pot ajuta in cazul in care tindeti spre o astfel de dieta. Daca doriti sa achizitionati diverse ustensile care va pot fi de un real ajutor (storcator de fructe, blender, deshidrator, germinator, etc) puteti consulta si magazinul virtual al Ligiei Pop pe site-ul http://ligiapop.com/shop/ .

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Vali C says:

    exact preconceptia ca 75% raw este suficient, face sa nu poti beneficia de toate avantajele acestei diete

home | top