Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti prajituri delicioase | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde gasesti prajituri delicioase

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/03/2011

Atunci cand sarbatoresti un eveniment special iti doresti tot ce este mai bun si mai rafinat in materie de prajituri si tort. Vrei sa existe cineva care sa se ocupe de cele mai mici detalii astfel incat intregul eveniment sa fie un real succes si oaspetii sa fie multumiti si chiar impresionati daca se poate.

Cofetaria Victoria pare locul ideal pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o prajitura speciala sau un tort cu un design si cu un gust deosebit.

Citatul care i se potriveste perfect acestei cofetarii este: “I can resist anything except temptation” (Oscar Wilde). Toate produsele sunt realizate dupa retete traditionale si folosind ingrediente naturale iar cofetarii se mandresc in special cu produsele facute aproape “ca la mama acasa”: cozonacii, prajitura cu visine, galuste cu prune, visine in ciocolata sau placina cu branza.

Oferta de torturi este foarte variata iar daca intri pe site, pe langa multe informatii folositoare si imagini “delicioase” poti sa navighezi printre paginile unui catalog cu modele de torturi. Printre optiunile prezentate se numara: tort Barbie, Tort Shrek, Tort Sah, Tort Cars, Tort Trois Mousse absolut delicios.

Adresele celor 2 sedii ale cofetariei sunt: Bulevardul Ion Mihalache nr. 233 si Bulevardul Bucurestii Noi, nr. 113, Bucuresti, website-ul este www.cofetariavictoria.ro iar numarul de telefon unde puteti suna pentru informatii suplimentare sau pentru comenzi este 021 224.20.33.

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. oaki says:

    Salut. Sunteti foarte tari, de vreo saptamana tot caut o cofetarie mai draguta unde sa merg si care sa nu aiba doar amandine si mascote. Super a picat articolul asta!

  2. StiuUnLoc.ro says:

    @ oaki: iti multumim pentru comentariu; si pentru noi a picat numai bine acest comentariu dragut chiar de luni dimineata. :)

home | top