Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde se desfasoara un Targ de Scoli | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

… unde se desfasoara un Targ de Scoli

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/03/2011

Targul de scoli” QS World Grad School Tour va incepe cu Bucurestiul si va continua cu Londra (12 martie) si alte orase din America Centrala (Santo Domingo, San Jose, Bogota, etc) pana pe 6 aprilie. In Bucuresti evenimentul va avea loc in data de 9 martie (miercuri) in cadrul Hotelului Intercontinental si va pune la dispozitia vizitatorilor informatii despre cele mai cautate teste (inclusiv o prezentare despre IELTS sustinuta de Alice Cojocaru de la Institutul British Council), modalitati de finantare a studiilor, optiuni pentru programe de master sau doctorat.

Un avantaj foarte important pe care il poti avea daca alegi sa participi la acest targ este faptul ca poti purta o discutie fata in fata cu reprezentatii scolilor de renume din diverse tari, poti pune intrebari si te poti face remarcat fara sa fie nevoie sa te deplasezi in tara respectiva.

Targul va incepe la 17:00, insa intre orele 16:00 si 17:00 va avea loc un seminar prin care se doreste o mai buna intelegere a procesului de aplicare la diverse institutii de invatamant. Poti discuta cu reprezentati ai scolilor de top din lume si te poti interesa despre cum poti sa ai acces la informatii despre admitere, cursuri, variante de invatamant pana la ora 20:00 cand targul va lua sfarsit.

Mai multe detalii despre acest proiect puteti afla pe website-ul http://graduateschool.topuniversities.com/world-grad-school-tour - aici te poti si inregistra pentru a primi pe mail noutati referitoare la scolile de care esti interesat.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top