Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti vedea Bucurestiul de sus | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde poti vedea Bucurestiul de sus

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/03/2011

In fiecare oras exista cel putin un loc de unde poti admira o priveliste panoramica insa Bucurestiul ducea lipsa de astfel de locuri pana la deschiderea Restaurantului 18Lounge.

Restaurantul este situat la etajul 18 al unuia dintre cele doua turnuri din Piata Presei Libere (City Gate – South Tower), de langa hotelul Pullman/ fost Sofitel (WTC) si face parte din reteaua localurilor marca Embassy. Vederea este extrem de captivanta si aproape din orice colt al restaurantului poti admira privelistea avand in vedere ca peretii sunt formati din sticla (geamurile unesc tavanul cu podeaua pe toata lungimea localului).

Decorul este placut si potrivit unui local de rang „inalt” iar functionalitatea este pe langa cea de restaurant cu specific international, si de club si de bar in functie de eveniment. Exista si un balcon descoperit unde probabil pe perioada verii va functiona o terasa. Atmosfera este potrivita atat pentru o cina romantica in doi cat si pentru o iesire cu prietenii.

Adresa exacta este: Piata Presei Libere, nr. 3-5, numarul de telefon pentru rezervari este 0733 501 401 iar website-ul restaurantului este: www.18lounge.ro. Pe site poti vizualiza asezarea meselor si numerotarea loc ca atunci cand faci rezervare sa stii exact locul unde vei sta. Dupa vizita le poti scrie proprietarilor si impartasi cu ei impresiile tale. Sunt deschisi la orice observatii avand in vedere ca restaurantul este deschis abia din decembrie 2010.

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top