Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde poti admira expozitii interesante | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…in Bucuresti, unde poti admira expozitii interesante

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/03/2011

In cazul in care nu doriti sa pierdeti legatura cu lumea artei exista o serie de expozitii la care puteti participa luna aceasta:

  • Expozitia Eye Candy prezentata de Mihai Florea poate fi vizitata la Anaid Art Gallery intre 10 februarie si 5 martie. Anaid reprezinta o galerie destinata artei contemporane, si-a inceput activitatea in 2004 si scopul sau principal este sa promoveze arta romaneasca prin dezvoltarea parteneriatelor cu alte galerii international si sa educe simtul artistic al publicului larg. Expozitia Eye Candy este impartita in 4 sectiuni: “obiecte banale”, “steaguri”, “ochi dulci” si “veneratie” si expune publicitatea care se foloseste de chipurile feminine pentru promovare dintr-o alta perspectiva decat suntem obisnuiti. Adresa galeriei este Strada Sloboziei, nr. 34, Bucuresti.
  • Expozitia fotografica DARAMITE, deschisa din 2 pana in 20 Martie, in libraria Carturesti, la Cafe Verona. Include lucrari fotografice a 6 artisti bistriteni, fiecare in stilul sau unic surprinzand aspecte diferite ale obiectelor, oamenilor si lucrurilor.
  • Expozitia Pour Femme deschisa publicului incepand din 2 Martie pana in 30 Martie, la The Ark. Expozitia include pictura, sculptura, fotografie si scurt metraj.

Sursa foto

Articol realizat de Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top