Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti bronza organic | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde te poti bronza organic

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/03/2011

Se spune ca lipsa razelor de soare ne face sa ne simtim mai apatici si ne indreapta catre o stare de tristete si cateodata chiar de depresie. De exemplu, exista chiar si o tehnica menita sa vindece persoanele afectate de schimbarea anotimpurilor (depresie sezoniera), care se numeste fototerapia sau terapia cu lumina. Fizicul nostru este de asemenea afectat de lipsa razelor de soare si suntem programati in subconstient sa consideram bronzul ca fiind un semn de sanatate. In timp s-au dezvoltat diverse tehnologii de obtinere a bronzului prin metode artificiale insa de ceva timp a aparut conceptul de bronzare organica.

Unul dintre avantajele bronzarii organice este faptul ca ritmul bronzarii nu este conditionat de felul de piele pe care il ai, putand obtine nuanta dorita intr-o sedinta de 5 minute. De asemenea, atunci cand alegi acest tip de bronzare in defavoarea solarului, eviti posibilitatea aparitiei altor neplaceri cum ar fi: leziuni oculare, modificari in sistemul imunitar, cataracte, riduri, imbatranirea prematura a pielii si cancer de piele. Practic bronzarea organica presupune expunerea pielii la o solutie care se numeste DHA si care este naturala avand si efect de hidratare si anti-aging pe langa cel de bronzare. Singurul dezavantaj este faptul ca bronzul astfel obtinut dureaza doar 7-9 zile datorita ciclului de exfoliere a pielii.

Unul dintre locurile unde poti beneficia de aceasta metoda de bronzare este salonul Keiko D’Orobanti situat in Bucuresti pe Strada Sofia, nr. 1, langa restaurantul Exile . O alta varianta, pentru fanii stilului ar fi achizitionarea unui kit (320 EUR+TVA) de pe website-ul: www.bronzare-organica.ro cu ajutorul caruia te poti bronza oricand, oriunde pentru ca ai incluse: aparatul de bronzare, 5 litri de solutie organica de bronzare si cortul ergonomic pliabil in 3 secunde.

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. MIHA says:

    Mie mi-a placut cel mai mult bronzarea pe care am facut-o la Salon Maraviglia. A fost singurul care mi-a rezistat chiar mai mult decat mi s-a spus si mai ales nu mi-a iesit cu pete. Asta cred c-o datorez fetelor de-acolo care au facut un peeling cu adevarat profesionist. Va sfatuiesc sa incercati si voi, merita!

home | top