Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti face tatuajul mult visat | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde iti poti face tatuajul mult visat

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/02/2011

Aproape fiecare dintre noi si-a dorit intr-o anumita etapa a vietii sa isi faca un tatuaj sau daca nu, macar a admirat la un moment dat unul la o alta persoana. Desi in prezent tatuajele sunt populare in aproape toate tarile lumii, ele provin din Asia, unde erau facute din carbon si se crede ca aveau o semnificatie curativa, asemanatoare cu tehnica acupuncturii din zilele noastre.

De-a lungul timpului tatuajele au fost folosite in scopuri traditionale, religioase, decorative si s-a crezut despre ele ca au diverse roluri in vietile oamenilor care le poarta. De exemplu in unele culturi, tatuajele erau folosite pe post de amulete care protejeaza posesorul de anumite lucruri sau pe post de identificatoare intre ranguri. Astazi tatuajele sunt folosite si in scop cosmetic, pentru accentuarea unor trasaturi, pentru machiaj permanent sau pentru mascarea unor defecte.

In Japonia tatuajele accentuate si de proportii mari sunt asociate cu lucruri malefice precum crima organizata sau mafia.

Orice conotatie ar purta ele, tentatia tatuajelor este mare si din ce in ce mai multe persoane apeleaza la ajutorul profesionistilor din domeniu pentru realizarea unui desen sau scrierea pe piele a unui mesaj/cuvant important.

Unul dintre saloanele de tatuaje din Bucuresti spre care te poti indrepta daca esti in cautarea unui astfel de serviciu este “Funky tatoo” situat central, pe Bulevardul Magheru, nr. 35, bl. 52, ap. 22, in zona statiei de metrou Piata Romana. Tariful pentru tatuaje se caluleaza in functie de cate ore necesita, astfel pretul minim pentru timp de efectuare sub o ora este de 150 lei iar orice ora de lucru in plus costand inca 150 lei.

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top