Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde castigi 3 ghiduri turistice cu Viena | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

… unde castigi 3 ghiduri turistice cu Viena

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/02/2011

StiuUnLoc.ro (Site-ul de pe care afli despre locuri in care merita sa ajungi…) impreuna cu pagina de Facebook Descopera Austria au un concurs fulger pentru cei care iubesc Austria. Dorim astfel sa sarbatorim cei 1000 de fani de pe Facebook ai Austriei si sa popularizam cea mai frumoasa tara de langa noi.

Daca si voi ati fost in Austria si ati ramas placut impresionati de primirea pe care v-a facut-o “tara lui Mozart“, sau daca doar ati auzit cat de frumos este in Austria si aveti planuri de calatorie in aceasta tara….atunci acest concurs este pentru voi toti.

Ce castigati?

3 ghiduri turistice cu Viena

Ce trebuie sa faceti?

Sa dati Like paginii de Facebook Descopera Austria (click aici si apoi click pe Like) si sa raspundeti pe Wall-ul lor la intrebarea “Cine este cel mai pasionat roman de Austria” – trebuie doar sa va dati cu parerea, nu exista un raspuns corect (se poate chiar sa inventati un nume care va suna voua mai “austriac”). Simplu ca “buna-ziua”. :)

Castigatorii vor fi alesi de catre noi pe 8 martie.

Hai ca nu e greu! Succes!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. StiuUnLoc.ro says:

    Castigatorii concursului nostru realizat cu Descopera Austria sunt: Gabriela Stan, Tatiana Ghinda si Gabriella Radoi. Felicitari!

home | top