Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti naviga prin muzeele de arta ale lumii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, February 23, 2019

…unde poti naviga prin muzeele de arta ale lumii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/02/2011

Felul in care se percepe de obicei “pasiunea” a fost aproape intotdeauna ca o calitate importanta pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o aiba. Pasiunea pentru ceva anume, functioneaza ca un fel de forta interioara care ne motiveaza sa fim devotati, sa simtim un interes deosebit pentru ceva sau sa iubim extrem de mult ce facem. Cand pasiunea devine incontrolabila, toate aceste lucruri contribuie la setarea precisa a unui scop, la activarea entuziasmului, la actionare in consecinta si in final la atingerea succesului.

Pasiunea pentru arta nu este rezervata doar pentru persoanele in cunostinta de cauza sau, de exemplu cu talent la pictura, ci poate fi cultivata indiferent de caracter, educatie sau alte pasiuni. Acesta este si scopul celor de la Google care tocmai au anuntat aparitia programului “Art Project” care ofera un tur virtual printre operele de arta ale diferitelor muzee din lume. Practic, daca profiti de aceasta oportunitate ai ocazia sa vizitezi muzee pe care s-ar putea sa nu ai sansa sa le vezi in realitate.

Printre edificiile cu care compania a colaborat deja in cadrul proiectului se afla: National Gallery din Marea Britanie, Capela Sixtina, Metropolitan Museum of Art din New York, Palatul Versailles si State Hermitage Museum din St. Petersburg. Toate muzeele pot fi vizitate virtual, la 360 de grade, pe pagina de internet a fiecaruia, lansata cu ajutorul Google. Imaginile sunt reale si cat se poate de graitoare. Pentru a vedea despre ce este vorba puteti accesa website-ul: http://www.googleartproject.com/ .

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top