Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti personaliza gadget-urile preferate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde iti poti personaliza gadget-urile preferate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/02/2011

Traim intr-o lume in care simtim nevoia sa personalizam toate lucrurile dragi noua si folosim diverse tehnici pentru a obtine rezultatul dorit. Aceasta necesitate ne urmareste din copilarie si ne determina sa ne punem amprenta pe obiecte precum hainele, bijuteriile, mobilierul, aparatura electrocasnica (si nu e vorba doar despre magneteii de pe frigider), gadgeturile pe care le folosim abuziv in fiecare zi, etc.

Cu toate ca traim in secolul vitezei, tindem spre aceasta personalizare a obiectelor si nu uitam de aceste detalii pentru ca ne dorim cu ardoare sa fim diferiti unul fata de celalalt. Piata din acest moment (mai mult cea internationala decat cea autohtona), ne intelege nevoile si vine in ajutorul nostru cu oferte variate de personalizare mai ales a telefoanelor mobile, a ipod-urilor si a laptop-urilor.

Skins-urile au mai multe functii: pe langa cea de infrumusetare si diferentiere a gadgetului tau fata de celelalte, mai au si functia de protectie a aparatelor tinand zgarieturile la distanta de obiectele tale preferate, se pot aplica foarte usor si se inlatura la fel de usor fara sa lase urme prin tehnologia 3M. De asemenea, skins-urile sunt destul de subtiri astfel incat sa nu interfereze cu alte accesorii cum ar fi gentile/husele sau alte periferice. Unul dintre website-urile unde poti sa navighezi printre nenumarate modele de desene, de la poze din natura pana la arta grafica si unde gasesti produsele la preturi acceptabile (de exemplu un skin pentru laptop 54 lei) este: http://skinzone.ro/skins/.

Daca printre obiectele tale nepersonalizate inca se afla valizele, nu e timpul pierdut, iti poti comanda de pe site-ul http://thecheeky.com stickere amuzante pentru gentile de voiaj care dezvaluie teancuri de bani, o colectie de jucarii pentru adulti sau o stewardesa “rapita”. Acestea sunt menite sa binedispuna persoanele care le privesc si probabil sa destinda putin atmosfera din aeroporturi.

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top