Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti un proiect de constructie a unui eco-birou | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde gasesti un proiect de constructie a unui eco-birou

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/02/2011

In ultimul timp din ce in ce mai multe companii permit lucrul de acasa pentru anumite joburi, iar fiecare dintre noi viseaza la acest lucru de foarte mult timp. Printre avantajele lucrului in intimitatea casei se numara: scutirea timpului zilnic pierdut in trafic, evitarea atmosferei formale de la serviciu, etc.

Prin urmare, arhitectii au avut o noua tema de gandire: constructia unui birou care sa poata fi folosit acasa, care sa fie ecologic, prietenos cu natura, intim si relaxant in acelasi timp. Un alt aspect care nu trebuie scapat din vedere este faptul ca atunci cand muncesti de acasa, separarea activitatilor profesionale de cele casnice se realizeaza foarte greu fiindca esti tot timpul tentat sa faci altceva decat sa muncesti.

Pana la urma arhitectii au ajuns la solutia ideala: archipod, care pe langa faptul ca este ecologic, protejeaza mediul inconjurator, este si un consumator eficient de energie si iti ofera un loc special creat pentru munca. Seamana cu o nuca gigantica de cocos dar tocmai datorita aspectului sau se incadreaza perfect in gradina si reprezinta un lucru iesit din tipare. Peretii contin fibra de sticla obtinuta din sticla reciclata, geamurile rotunde sunt duble iar acoperisul favorizeaza ventilatia in interior astfel incat atmosfera sa fie propice executarii task-urilor zilnice de la birou.

Poate fi folosit si ca loc de joaca pentru copii sau pe post de loc de relaxare.

Website-ul unde poti citi mai multe detalii si unde poti vizualiza si pretul acestei inventii minunate este: http://www.archipod.co.uk/.

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top