Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti rezerva online vacanta potrivita | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, May 23, 2019

…unde iti poti rezerva online vacanta potrivita

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/02/2011

Daca inca mai tanjesti dupa vacanta de iarna sau daca deja ai inceput sa iti faci planuri pentru vacanta de vara, trebuie sa stii ca s-a lansat un nou instrument online pentru a-ti gasi si rezerva vacanta perfecta.

www.SplendidGo.ro este site-ul unde ai acces rapid si facil la o gama intreaga de servicii turistice, de la cazare la rezervare de bilete de avion, de la asigurari la pachete complete de calatorii.

Pentru a-ti planifica excursia nu trebuie decat sa accesezi www.SplendidGo.ro si sa iti alegi o destinatie din cele peste 200 propuse. Nu mai ramane decat rezervarea unui bilet de avion, low-cost sau de linie, in functie de buget, si rezervarea camerei de hotel, intr-una din cele 15.000 de variante disponibile. Daca vrei sa pleci intr-o mini-vacanta, intr-una din marile capitale europene, sectiunea City Break te va ajuta.

Website-ul www.SplendidGo.ro este acreditat IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni) si  ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania).

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top