Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…deschis de curand pe Lipscani | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…deschis de curand pe Lipscani

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/02/2011

Pe 15 ianuarie anul acesta, s-a lansat pe Lipscani un club menit sa se remarce fata de celelalte localuri din Centrul Vechi: La Muse. Clubul are toate calitatile unei locatii de prima clasa incluzand internetul wireless, garderoba, separeurile si capacitatea de 350 persoane. Aici poti veni cu toata gasca de prieteni, poti organiza petreceri private si poti asista de fiecare data la un adevarat spectacol.

Decorul este inspirat din lumea anilor 50’, pe pereti fiind expuse un fel de tablouri cu personalitati din perioada respective iar chelnerii cu jobene si papioane se incadreaza perfect in atmosfera. Clubul promite multe concerte live si spectacole la care pot participa maxim 500 de persoane. Programul localului este extrem de interactiv oferindu-ti posibilitatea de a diversifica iesirile de seara/noapte astfel incat rutina sa te ocoleasca: martea este dedicata teatrului, miercurea este pentru cover-uri iar joia este ziua concertelor live. Cover-urile sunt asigurate de trupa rezidenta a clubului “Friends” care canta de la blues-uri la muzica populara si rock and roll.

Adresa clubului este: Strada Lipscani, nr. 53, programul este de luni pana duminica de la 09:00 la 03:00 iar unul dintre numerele de telefon la care poti suna pentru rezervari sau alt tip de informatii este 0734000236. Clubul este gazduit de fapt de “Teatrul de pe Lipscani”, mai exact de sala “Rapsodia” iar brandul principal prezent in local este Ursus.

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top