Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde poti asculta muzica live | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in Bucuresti, unde poti asculta muzica live

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/02/2011

Daca ti-ai dorit vreodata sa mergi intr-un loc in care sa asculti muzica live, sa poti dansa in voie in compania prietenilor sau sa te relaxezi alaturi de persoana iubita, trebuie sa incerci The Jack’s Piano Club. Pe langa rafinamentul si eleganta acestei locatii, vei fi placut impresionat de atmosfera in care esti invaluit inca de la intrare. Localul este renumit si pentru faptul ca printre vizitatorii sai se amesteca deseori si persoane din lumea muzicala autohtona si nu numai.

Decorul localului te face sa te simti special de la inceput si imbie la relaxare. Trupa care canta live in acest bar se numeste The Roses si promite sa ridice oamenii de la mese interpretand melodii pe toate gusturile: de la rock pana la latino. Barul este deschis de Marti pana Duminica intre orele 09:30 si 4:00, are o capacitate maxima de 70 de persoane si se mandreste cu faptul ca printre cei care ii calca pragul se numara atat romani cat si persoane din alte tari. Acest aspect condimenteaza si mai mult atmosfera, transformand localul intr-un fel de punct de intalnire pentru o gama larga de caractere, nationalitati si infatisari si indemnand la socializare.

Localul este situat in centrul capitalei, pe Str. George Enescu, nr. 10 iar numarul de telefon la care poti face rezervari este 0762991024.

Sursa pozei

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top