Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti savura o pizza delicioasa, in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde poti savura o pizza delicioasa, in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/02/2011

Termenul de “trattoria” reprezinta o locatie unde se serveste mancare italiana intr-o atmosfera mai putin formala decat cea a unui “ristorante”. In aceste localuri, de obicei, preturile sunt mai scazute decat la restaurantele de prima clasa, in cadrul lor se servesc bunatati preparate dupa retete traditionale iar atmosfera este prietenoasa si te face sa te simti ca la o masa in familie.

Printre numeroasele localuri de acest tip din Bucuresti: Trattoria del Tatoli, Trattoria il Calcio, Trattoria Roma, Trattoria del Conte, etc. Desi Trattoria Roma - Drumul Taberei nu face parte din lantul de restaurante Trattoria Roma din Bucuresti, acesta se remarca prin popularitatea imensa pe care o are in cartier (fiind infiintat in anul 2003). Mancarea este delicioasa, se serveste in portii generoase iar printre sugestii se pot numara: pizza Trattoria Roma, tagliatelle cu fructe de mare, vinul casei (de provenienta Chiliana) sau tiramisu.

Poti sa comanzi pizza sau alte specialitati de acasa si le vei primi in maxim o ora daca locuiesti in cartierul Drumul Taberei. In cadrul restaurantului se pot organiza evenimente precum nunti sau botezuri (piscoturile si sampania sunt din partea casei), avand o capacitate de 200 locuri pe terasa si 60 locuri in interior. Localul este potrivit atat pentru o intalnire romantica in doi si pentru discutii interminabile cu fetele cat si pentru vizionarea unor emisiuni sportive/meciuri impreuna cu gasca de prieteni.

Adresa completa a localului este: Drumul Taberei nr.26, sector 6.

Sursa pozei

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top