Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde ai acces la masuratori la nivel mondial | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde ai acces la masuratori la nivel mondial

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/02/2011

Pe site-ul www.worldometers.info gasesti o gama larga de masuratori care se actualizeaza in timp real. Poti folosi aceste masuratori pentru a adauga detalii concrete in diverse lucrari pe care le ai de elaborat sau poti folosi acest website ca simpla sursa de informare. Indiferent de motivul pentru care ajungi in acest “loc online”, poti profita de informatiile oferite in mai multe limbi printre care si romana, engleza, germana si japoneza. Din pacate doar titlurile sunt traduse in aceste limbi, explicatiile ramanand in limba engleza indiferent de limba aleasa.

De exemplu la prima categorie referitoare la populatia de pe Glob poti vizualiza populatia totala, nasterile din anul curent, decesele din anul current precum si nasterile/decesele din ziua curenta. In ceea ce priveste populatia Globului, poti vizualiza si o explicatie referitoare la modul de analiza pe care se bazeaza indicatorul. Astfel, informatiile sunt preluate de la doua surse: Divizia sociala si Biroul Census ambele din Statele Unite. Alte categorii prezente pe acest website sunt: guvernare si economie unde poti vedea valoarea cheltuielilor militare sau cate computere s-au vandut in acest an, educatie si media, apa, energie, sanatate, alimente si mediu.

In categoria “sanatate” poti afla cate decese cauzate de fumat de exemplu au avut loc in acest an iar in cadrul categoriei “alimente” poti afla cate tone de alimente au fost produse in acest an sau cati oameni supraponderali exista in lume.

Sursa poza

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top