Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti patrunde intr-o lume mistica | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde poti patrunde intr-o lume mistica

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/02/2011

Este vorba despre ceainaria Serendipity, un loc extrem de interesant care reuseste sa te surprinda de fiecare data cand ii calci pragul. Asa cum ii spune si numele, ceainaria este o descoperire miraculoasa in care te poti cufunda de fiecare data, facand abstractie de lumea de afara. In aceasta locatie poti alege unul (sau mai multe) dintre sortimentele de ceaiuri servite intr-un ceainic de aproximativ 4 cesti, cu zahar/miere/lapte si poti alatura biscuiti de diverse feluri sau turta dulce pentru o experienta speciala.

Ceainaria si-a redeschis portile dupa data de 6 ianuarie, avand loc o scurta renovare in prima saptamana din an. Dupa redeschidere, unii dintre viitorii musafiri ai ceainariei se anunta a fi autorii site-ului www.astrosofia.ro care vor organiza seminarii de astrologie sub forma unor discutii libere cu cei care vor sa cunoasca mai multe despre acest domeniu si care vor sa invete sa descifreze legatura subtila dintre oameni si cer. In cadrul website-ului mai sus amintit poti afla detalii despre fiecare zodie in parte, despre ascendenti, conjunctura zilnica a astrelor si previziuni pentru anul 2011. Discutiile din cadrul evenimentului vor fi insotite de aroma imbietoare a ceaiurilor parfumate si de gustul minunat al prajiturilor si fursecurilor.

Ceainaria este situata pe strada Dumbrava Rosie, nr. 12, in zona Gradina Icoanei, Parcul Ioanid, website-ul locatiei unde poti vedea detalii despre evenimentele care se organizeaza acolo sau imagini din interior este http://www.serendipity-tea.ro/ iar rezervari pentru participarea la evenimente poti face la adresa events@serendipity-tea.ro .

Sursa poza

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top