Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti asista la o lectie de coaching | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde poti asista la o lectie de coaching

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/02/2011

Desi conceptul de “coaching” a aparut de curand in tara noastra, castiga din ce in ce mai mult teren, reusind sa ii propulseze pe cei care ii dau importanta cuvenita pe culmile succesului. Coaching-ul inseamna un fel de antrenament intelectual care consta intr-o serie de sfaturi, impartasiri de experiente, exemple de situatii dificile, etc si are ca rezultat exploatarea maxima a calitatilor cu care fiecare dintre noi este inzestrat. Prin acest “antrenament” se scoate la iveala faptul ca personalitatea unui om si felul in care acesta isi foloseste resursele interioare pot fi slefuite pana la un grad inalt de finete.

De asemenea, prin coaching se pot deprinde abilitati mai greu de obtinut de unul singur, cum ar fi: abilitatea de a invata din situatiile prin care persoana trece de-a lungul timpului, modalitati de obtinere a echilibrului intre principalele planuri din viata unui om: professional, financiar, afectiv, etc, tehnici de atingerea obiectivelor pe termen scurt si lung.

Website-ul www.Business-edu.ro  se remarca prin accentul pe care il pune pe educatie, training, dezvoltare personala si coaching. Pe langa numeroasele interviuri si discutii constructive pe care le poti vizualiza pe site, revista organizeaza in februarie un seminar de Management al performantei timp de doua zile la Hotel Hilton. Seminarul va fi sustinut in perioada 11-12 februarie de catre Dr. Alexandros G. Psychogios care este Senior Lecturer on Management & HR la City – University of Sheffield EMBA si Research Director al Departamentului de Business Administration al City – International Faculty of the University of Sheffield. In cadrul acestui seminar, participantii vor avea ocazia sa afle informatii referitoare la teme precum: evaluarea performantei , recompensarea performantei, criteriile unui sistem bun de performanta, etc.

Mai multe detalii despre program, tarife si organizarea evenimentului puteti afla de pe website-ul http://www.business-edu.ro/managementul-performantei.html .

Sursa pozei

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top