Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti antrena cu placere in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde te poti antrena cu placere in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/02/2011

Gym House este o sala care, pe langa faptul ca iti ofera servicii complete, de la aerobic, la fitness, masaje, spinning si cosmetica, te face sa iti doresti sa revii cu placere de fiecare data.

Sala este tot timpul plina de persoane dornice sa arate cat mai bine, sa duca un stil de viata cat mai sanatos si sa isi fortifice corpul la maxim. Totul este bine organizat, la receptie te intampina “un zambet larg” si multe informatii ajutatoare, vestiarul este curat si are dusuri si uscator de par iar instructorii sunt gata sa iti sara in ajutor cu o ploaie de sfaturi de nutritie.

Atat orele (fiecare tip de antrenament dureaza o ora) de spinning cat si cele de aerobic sunt antrenante si ajuta la tonifierea corpului. Insa, in cazul in care mersul pe bicicleta ti se pare prea plictisitor poti alege unul din cele 7 tipuri de aerobic sau eventual le poti alterna in functie de dispozitie, efort sau ora la care se desfasoara: kick step, step, body pump, tae-bo, zumba, aeroclasic si X-burn. Din punct de vedere al programului, orele de aerobic se tin in cursul serii pe parcursul saptamanii fiind astfel mai accesibile persoanelor care lucreaza. Un alt avantaj al orelor de aerobic este faptul ca, odata ajuns in sala, poti fi sigur ca vei putea folosi propria saltea, propriul stepper si set de gantere, indiferent cat de aglomerat este.

Sala este situata pe Bulevardul Timisoara, nr. 16, in sectorul 6 al Capitalei. Pe website-ul www.gymhouse.ro pot fi vizualizate ofertele speciale din acest moment si preturile exacte pentru abonamentele la aerobic, fitness, spinning si pentru celelalte servicii oferite de Gym House: solar, impachetari, masaje, etc.

Sursa pozei

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top