Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti relaxa in Cheia | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde te poti relaxa in Cheia

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/02/2011

Indiferent de anotimp si de starea vremii, la un moment dat, fiecare dintre noi isi doreste cateva zile de relaxare “pura” in mijlocul naturii, intre munti, la tara sau intr-un loc in care sa ne putem auzi gandurile astfel incat sa le putem pune in ordine, sa ne incarcam cu energie si sa putem continua batalia cu stresul cotidian.

O varianta extrem de placuta pe care o puteti alege pentru petrecerea unui weekend plin de relaxare este localitatea Cheia, o statiune situata pe raul Teleajen, la poalele muntilor Ciucas, la o altitudine de 871 m. De aici se pot urma diverse trasee cum ar fi: Varful Ciucas (1954 m) – Vama Buzaului, Poiana StaniiCheile Paraul Alb, Podul TesleiCabana Ciucas, Cabana BabaruncaSaua Tesla (1613 m), etc.

Statiunea este linistita, aerul este foarte curat, bogat in raze ultraviolete si puternic ozonat, acest aspect fiind benefic pentru tratarea unor afectiuni precum: astenie, suprasolicitare fizica sau intelectuala, rahitism, anemie, etc.

Una dintre numeroasele pensiuni prezente in aceasta statiune este Casa cu Har, o vila inaugurata in anul 2008, situata in centrul localitatii Cheia care te face sa iti doresti sa pleci cat mai tarziu acasa. Camerele au un grad ridicat de confort si, pe langa faptul ca au toate dotarile necesare, ele sunt decorate in stiluri diferite astfel incat sa fie pe placul oricarui oaspete. Tarifele variaza intre 100 si 150 lei/noapte camera in functie de tipul acesteia iar pentru grupuri se acorda o reducere de 10%.

Website-ul unde puteti vizualiza detalii despre pensiune si despre obiectivele turistice din vecinatate este www.casa-cu-har.ro .

Sursa pozei

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top