Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti patrunde intr-o atmosfera SF | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde poti patrunde intr-o atmosfera SF

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/02/2011

Hoverland este locul unde te poti simti ca intr-un film science fiction pentru ca ai la dispozitie un fel de mijloc de transport aproape incredibil. Nu seamana cu nimic cunoscut, se deplaseaza pe perne de aer, de fapt pe un “vartej de aer” si ofera senzatii extreme de palpitante.

Pista unde te poti plimba cu aceste hovercrafturi are 1000 mp, se afla in mijlocul parcarii, la etajul 2 al Mall-ului Afi Palace Cotroceni si suporta pana la 10 “ozn-uri” in acelasi timp. In acest “spatiu intergalactic” se pot organiza diverse evenimente: petreceri private, intalniri de echipa sau aniversari cu sau fara masa inclusa. Pot avea loc intreceri printre jaloane sau diverse alte competitii distractive. Hovercrafturile sunt usor de condus, au o maneta pentru acceleratie si o alta maneta pentru frana iar pentru virarea la stanga sau la dreapta este necesara lasarea greutatii corpului pe o singura parte.

Aceasta experienta neobisnuita este potrivita pentru persoanele care sunt intr-o continua cautare de noutati si care accepta provocari de orice natura. Preturile difera in functie de cate minute doresti sa folosesti hovercraftul: 25 lei (10 minute), 40 lei (20 minute) sau 100 lei (1 ora) iar programul este in timpul saptamanii (de luni pana joi) intre orele 14:00 si 22:00 iar in weekend (de vineri pana duminica) intre orele 12:00 si 22:00.

La spatiul descris mai sus se ajunge prin Mall-ul Afi Palace Cotroceni iar website-ul unde se pot urmari ultimele ofertele care apar sau unde se pot gasi numerele de telefon pentru rezervari este: http://hoverland.ro/ .

Sursa pozei

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top