Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti relaxa alaturi de prieteni in Centrul Vechi | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde te poti relaxa alaturi de prieteni in Centrul Vechi

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/02/2011

Printre multimea de cafenele, baruri, cluburi si restaurante prezente in Centrul Istoric care asteapta sa fie descoperite si admirate, exista un loc pe care il poti alege in cazul in care vrei sa te relaxezi dupa o zi de munca: Arcade cafe.

Arcade este un local in care poti savura atat bauturi cat si mancaruri, in care atmosfera este atat de relaxata incat parca te provoaca la discutii nelimitate din punct de vedere al timpului si al subiectelor. In fiecare Marti intre orele 19:00 si 20:00 in cafenea se asculta muzica live iar pentru cei care vor sa-si etaleze talentul la karaoke pot vizita localul miercuri sau duminica. In fiecare Joi se asculta muzica din anii 90 sau chiar mai veche si anumite bauturi au preturi reduse.

Decorul pare boem fiind format dintr-o combinatie de caramizi si diverse formatiuni din fier forjat care creaza senzatia de terasa interioara. Mobilierul este de asemenea din fier forjat dar acest lucru nu afecteaza confortul iar aspectul general se potriveste cu strada pe care se situeaza localul (Smardan). Se pot alege diverse cocktailuri sau bauturi clasice iar in ceea ce priveste mancarea poti gasi in meniu salate pe toate gusturile, platouri combinate si nachos – gustarea perfecta pentru o seara distractiva alaturi de prieteni.

Cafeneaua Arcade se afla pe strada Smardan, nr 30 iar mai multe detalii despre evenimentele care se organizeaza in acest local puteti gasi pe website-ul www.arcadecafe.ro. De asemenea, pe site se pot vizualiza meniurile astfel incat sa stiti exact la ce sa va asteptati cand ajungeti acolo.

Sursa pozei.

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top