Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti invata spaniola de la nativi | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde poti invata spaniola de la nativi

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/01/2011

Nevoia de perfectionare a abilitatilor deja existente sau de dezvoltare a noilor abilitati este din ce in ce mai acuta avand in vedere competitia stransa pentru job-urile existente in acest moment pe piata. In cazul in care prioritatea este invatarea unei limbi straine, atunci Institutul Cervantes este locul potrivit pentru serviciile profesioniste de invatare a limbii spaniole pe care le ofera.

Institutul si-a inceput activitatea in tara noastra in anul 1995 si s-a dezvoltat mult intre timp, in prezent, punand la dispozitia publicului numeroase cai de intrare in contact cu lumea spaniola. In cazul in care trebuie sa iti certifici cunostintele de limba spaniola, aici gasesti informatii despre organizarea examenelor pentru obtinerea diplomei D.E.L.E. (Diplomas de Espanol como Lengua Extranjera) si te poti pregati pentru sustinerea probei participand la cursurile speciale din cadrul Institutului. De asemenea in cazul in care se doreste o pregatire individuala, Institutul pune la dispozitia publicului o biblioteca cu peste 18.000 de volume unde se pot incheia abonamente pentru 1 an (15 euro) sau 6 luni (8 euro) si in interiorul careia se pot consulta materialele gratuit.

Exista mai multe variante de cursuri atat in ceea ce priveste nivelul de cunostinte cat si in ceea ce priveste durata, ora din zi sau zilele din saptamana in care se desfasoara. Un aspect inedit este faptul ca profesorul poate fi un vorbitor nativ de spaniola, aspect care influenteaza foarte mult rapiditatea cu care poti evolua, care te ajuta sa comunici mai mult si de la care poti afla multe informatii despre cultura, oamenii si lumea spaniola reala.

Institutul Cervantes este situat pe Str. Marin Serghiescu nr.12 din Bucuresti iar pagina de internet unde puteti afla mai multe detalii despre programul bibliotecii, tarifele cursurilor si activitatile culturale care se desfasoara in prezent este http://bucarest.cervantes.es/ro/default.shtm.

Sursa pozei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top